Epäonnistunut maksu

Miten toimin jos korttimaksuni epäonnistuu?

Joskus luottokorttimaksu voi epäonnistua. Tähän voi olla monia syitä. Ennen maksun uudelleen yritystä kannattaa tarkistaa, että kortilla on katetta ja nettimaksut on kortilla sallittu.

Jos maksu epäonnistuu sivustolle rekisteröitymisen yhteydessä, luodaan sinulle valitsemasi käyttäjätunnus ja salasana tästä huolimatta. Voit kirjautua tunnuksellasi ja salasanallasi sivustolle, vaikka maksusi olisi epäonnistunut. Et kuitenkaan ennen maksun suoritusta pääse katsomaan jäsenille tarkoitettua sisältöä.

Jäsenalueen ”oma tili” kohdasta löydät epäonnistuneeseen maksuun liittyvän tilauksen tiedot. Jos maksu on epäonnistunut, tilauksen tietojen yhteydessä on painike, jossa lukee ”maksa”. Tätä painamalla pääset maksamaan tilauksesi uudestaan. Painiketta ei näy, jos maksu on onnistunut, joten vaaraa tilauksen maksamiseen kahteen kertaan ei ole.

HUOM! Jos olet käyttänyt tilatessasi alennuskoodia, eikä koodin antama alennus näy maksun uudelleen yrityksen yhteydessä oikein, otathan meihin yhteyttä ennen kuin yrität maksaa tilausta uudestaan.