Tutustu meihin

Jooga.net on keväällä 2021 perustettu joogasivusto. Tarjoamme jäsenillemme laajan valikoiman erilaisia joogavideoita kotona joogaamiseen sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen. Jooga.net ei ole kuitenkaan vain videokirjasto. Jatkuvasti päivittyvä palvelu pitää sisällään myös joogakursseja, jotka ovat teemaltaan yhtenäisiä laajempia kokonaisuuksia, sekä säännöllisiä live striimejä. Palvelusta löytyy myös yhteisöosio, jossa on mahdollista vaihtaa ajatuksia joogasta ja muustakin elämästä. Tavoitteemme on luoda helposti lähestyttävää, autenttista ja hyvää tekevää sisältöä kaikille joogaajille. Kuulemme mielellään palautetta Jooga.netin käyttäjiltä ja kehitämme palvelua palautteen ja käyttäjien kokemusten ja toiveiden mukaisesti.

Me olemme Jooga.netin taustalla

nina

Nina

Jooga on kulkenut matkassani jossain määrin jo lukioikäisestä asti ja 2016 päätin lähteä Havaijin saarelle opiskelemaan joogaohjaajaksi. Siinä reissussa yhdistyi monta tärkeää asiaa ja myös moni asia loksahti paikalleen. Jooga ja seikkailu maailmalla ovat ehkä opettaneet minulle enemmän kuin mikään muu tähän mennessä. Myötätunto, uuden oppiminen ja omannäköisen elämän vaaliminen ovat lähellä sydäntäni.

siiri

Siiri

Ohjaan pääsääntöisesti rauhallisia joogalajeja, kuten
Yinjoogaa ja Restoratiivista joogaa. Tunneillani ohjaan lempeään
läsnäoloon ja rentoututuneisuuteen, ja korostan pysähtymisen,
kehotietoisuuden ja itsemyötätunnon teemoja. Vuonna 2012 aloitin joogapolkuni Vermontin Honest Yoga:lla, ja olen ohjannut vuodesta 2013 alkaen. Viimeisen kolmen vuoden aikana olen ohjannut myös lapsijoogaa ja perhejoogaa tuoden näitä harjoituksia Tampereelle.

jani-300x300

Jani

Jooga.netin tiimin kankeimpana jäsenenä pyrin pitämään palvelun pikselit ja koodin pätkät järjestyksessä. Digitaalinen yrittäjyys on jo pidempään ollut osa arkeani ja sille elämässä vastapainoa tuovat aktiivinen liikkuminen sekä musiikkiharrastukset. Terveellinen elämä sekä valintojen vaikutus omaan ja muiden hyvinvointiin ovat itselleni tärkeitä, joten toivon voivani edistää näitä myös Jooga.netin kautta.

Tule mukaan joogaamaan!

Jooga.net on oma joogasalisi netissä! Jäsenien käytössä on laaja videokirjasto, yhteen teemaan laajemmin keskittyvät joogakurssit, säännölliset live striimit sekä lämminhenkinen yhteisö.