Liikuntaedut

Seuraavat edut käyvät Jooga.netin määräaikaisten jäsenyyksien maksamiseen:

ePassi
SmartumPay
Edenred

ePassi

Maksaessasi Jooga.netin määräaikaisen jäsenyyden ePassilla toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Avaa puhelimellasi ePassin sovellus tai lataa se tarvittaessa ePassin sivustolta (linkki aukeaa uuteen välilehteen).
  2. Valitse sovelluksesta kategoriaksi ”liikunta”.
  3. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka ”Jooga.net”. Voit myös kokeilla hakutermiä ”Jooga.net Tampere”, sillä Jooga.netin toimipiste on rekisteröity Epassin sovelluksessa Tampereelle. Jos et löydä toimipistettä sovelluksesta, katso tarkempia ohjeita ja vinkkejä täältä.
  4. Klikkaa painiketta ”Syötä summa” (alennukset ja kampanjahinnat) tai valitse valmiiksi hinnoiteltu jäsenyys. Saatat saada ilmoituksen, että kuitti on voimassa 15 minuuttia maksuhetkestä, mutta siitä ei tarvitse välittää, sillä maksun voimassaololle ei ole Jooga.netissä aikarajaa.
  5. Siirry seuraavaksi tilaamaan Jooga.netin määräaikainen jäsenyys täältä. Jos olet ollut Jooga.netin jäsen aikaisemmin, kirjaudu ensin sivustolle aiemmin luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla klikkaamalla tilaussivulla linkkiä ”Palaava asiakas? Kirjaudu tästä”. Valitse maksutavaksi ”liikuntaedut”.

SmartumPay

Maksaessasi Jooga.netin määräaikaisen jäsenyyden SmartumPay mobiilisovelluksella toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Avaa SmartumPay mobiilisovellus tai lataa se tarvittaessa ensin ilmaiseksi AppStoresta, Google Playstä tai AppGallerysta.
  2. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka “Jooga.net”.
  3. Valitse summa (36 € 3 kk tai 99 € 12 kk).
  4. Vahvista maksu pyyhkäisemällä.
  5. Siirry seuraavaksi tilaamaan Jooga.netin määräaikainen jäsenyys täältä. Jos olet ollut Jooga.netin jäsen aikaisemmin, kirjaudu ensin sivustolle aiemmin luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla klikkaamalla tilaussivulla linkkiä ”Palaava asiakas? Kirjaudu tästä”. Valitse maksutavaksi ”liikuntaedut”.

HUOM! Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan Smartum Liikuntaseteleitä. Vastaanotamme ainoastaan SmartumPay-maksuja.

Edenred Virike-etu-mobiilisovellusmaksut

Maksaessasi Jooga.netin määräaikaisen jäsenyyden Edenred Virike-etu-mobiilisovelluksella toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Avaa MyEdenred mobiilisovellus tai lataa se tarvittaessa mobiililaitteellesi täältä.
  2. Etsi sovelluksesta käyttöpaikka “Jooga.net”.
  3. Valitse summa (36 € 3 kk tai 99 € 12 kk).
  4. Vahvista maksu.
  5. Siirry seuraavaksi tilaamaan Jooga.netin määräaikainen jäsenyys täältä. Jos olet ollut Jooga.netin jäsen aikaisemmin, kirjaudu ensin sivustolle aiemmin luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla klikkaamalla tilaussivulla linkkiä ”Palaava asiakas? Kirjaudu tästä”. Valitse maksutavaksi ”liikuntaedut”.

HUOM! Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan Edenred maksukorttia yai Edenred Virikeseteleitä. Vastaanotamme ainoastaan Edenred Virike-etua MyEdenred-mobiilisovelluksen kautta.