Joogakurssit

Jooga.net tarjoaa videokirjaston lisäksi myös yhden tai muutaman teeman ympärille rakennettuja kursseja. Kursseja lisätään jatkuvasti palveluun ja kuulemme myös mielellämme käyttäjiemme toiveita ja ideoita uusista kursseista. Seuraavassa on esimerkkejä palvelun sisältämistä kursseista.

KURSSI

30 päivän joogahaaste

30 paivan joogahaaste
Tervetuloa mukaan 30 päivän joogahaasteeseen! Hienoa, että lähdet mukaan tähän hyvää tekevään 30 päivän joogamatkaan. Teemme erilaisia joogaharjoituksia tämän joogahaasteen aikana ja tarkastelemme joogaa eri näkökulmista. Kaikilla päivillä on oma teemansa. Jokaista harjoitusta yhdistää kuitenkin yksi tärkeä asia: lempeys itseäsi kohtaan! Kannustan muokkaamaan harjoituksia itsellesi sopivaksi ja omannäköisiksi. Kannustan sinua joogaamaan omista tuntemuksista ja kokemuksista käsin eikä niinkään ulkoisista tekijöistä käsin. Tämä on sinun mahdollisuutesi tehdä itsellesi hyvää ja voida paremmin!

KURSSI

7 päivää joogaa kiireisille

7 paivaa joogaa kiireisille

Haluatko joogata, voida hyvin ja lisätä läsnäolon hetkiä arkeesi, mutta tuntuu, että aika ei millään riitä? Tämä kokonaisuus on tehty sinulle! On helpompi ryhtyä toimeen, kun joogaharjoitukset ovat näppärästi koottu samaan paikkaan kokonaisuudeksi. Harjoitukset ovat 12-18 minuuttia, joten ehdit tekemään ne kiireessäkin, jos vain niin päätät. Joka päivä pääset liikkumaan lempeästi, tuomaan tietoisuutta hengitykseen ja availemaan kehon jumeja. Tule mukaan!

KURSSI

Kiitollisuusharjoituksia kirjoittaen

kiitollisuusharjoituksia kirjoittaen
Tällä kurssilla käymme läpi eri teemoja kirjoittaen. Kurssilla käydään läpi mitä kiitollisuus on ja harjoittelemme hyvin käytännönläheisesti, miten kiitollisuuteen saa paremmin yhteyden ja miten kiitollisuutta voi vahvistaa omassa elämässä. Kurssille tarvitset ainoastaan muistiinpanovälineet!

KURSSI

Aamujoogaa

aamujoogaa
Aamujoogaa kurssilla löydät jokaiselle viikon päivälle oman joogaharjoituksen. Voit tehdä harjoituksia haluamassasi järjestyksessä eli voit aivan hyvin aloittaa vaikka keskellä viikkoa! Harjoitukset ovat kehoa ja mieltä herättäviä. Harjoituksissa availemme kehoa, mutta myös aktivoimme kehoa. Jokaisessa harjoituksessa on pieni ja lyhyt keskivartalotukihaaste mukana. Joogaharjoitukset ovat 11-22 minuuttia pitkiä. Tervetuloa aloittamaan aamu ihanasti!

KURSSI

Lasten joogaa

lasten joogaa
Lapsijoogassa pääsee tutustumaan joogamaailmaan hauskalla ja heittäytyvällä tavalla. Lapsijoogassa harjoitellaan tarinan kautta joogaliikkeitä, keskittymistä, liikkuvuutta ja rentoutumista hyödyntäen lasten mielikuvitusta ja leikkiä. Ohjatulla joogaharjoittelulla voi olla monia positiivisia vaikutuksia mielen, kehityksen ja kehon tasolla. Tunteja varten varmista rauhallinen tila lapselle ja mukava alusta (esim. joogamatto). Lapsijoogaan voi osallistua itsekseen, tai kaveriksi joogaan voi halutessaan ottaa jonkin pehmolelun maton vierelle, tai vaikka lapsi-/aikuiskaverin pitämään hauskaa yhdessä joogatunnilla.

Tule mukaan joogaamaan!

Jooga.net on oma joogasalisi netissä! Jäsenien käytössä on laaja videokirjasto, yhteen teemaan laajemmin keskittyvät joogakurssit, säännölliset live striimit sekä lämminhenkinen yhteisö.