Viikkokatsaus #7 – Elinvoimaa ja myötätuntoa

Viikkokatsauksessa julkaistaan joka viikko Jooga.netin ajankohtaiset päivitykset ja tapahtumat.

Uusi harjoitus jäsenille: Elinvoimainen jooga

Julkaisimme jäsenille uuden harjoituksen. Flowharjoitus laittaa kehoa liikkumaan ja hengitystä virtaamaan. Harjoituksen aikana pääset liikkumaan monipuolisesti. Loppurentoutuksen pianomusiikki siivittää syvään rentouteen. Harjoituksen myötä tunnet todella olevasi elossa! Uuden harjoituksen pituus on 44 minuuttia.

Jäsenille on tarjolla uusi harjoitus Elinvoimainen jooga.

Vuosi joogaa -kurssilla teemana myötätunto

Vuosi joogaa -kurssille julkaistiin tällä viikolla jo 15. harjoitus. Tämän viikon yinjoogan teemana on myötätunto ja harjoituksen pituus on 36 minuuttia.

Harjoituksen aikana luomme myötätuntoa itseä kohtaan. Löydämme myös keholle pientä, kevyttä liikettä paikallaolon vastapainoksi. Päätämme harjoituksen jooganidra-tyyppisesti laskeutuen savasanaan.

Harjoituksessa on hyvä olla mukana vähintään viltti ja tyyny. Voit myös käyttää muita joogavälineitä, kuten bolsteria tai joogapalikoita, jos kotoa ne löytyvät.

Vuosi joogaa -kurssi alkoi vuoden 2022 alussa. Kurssille julkaistaan yhteensä 52 harjoitusta vuoden aikana. Tarkoituksena on kannustaa joogaamaan vähintään kerran viikossa koko vuoden ajan. Kurssin voi kuitenkin aloittaa koska tahansa. Kurssille pääsy vaatii Jooga.netin jäsenyyden.

Vuosi joogaa -kurssin teemana viikolla 15 on myötätunto.

YouTube: Rentouttavaa musiikkia ilman taukoja

Julkaisimme YouTube-kanavallemme tunnin verran rentouttavaa musiikkia kokonaan ilman taukoja. Musiikki sopii hyvin esimerkiksi joogaharjoituksen tai meditaation taustalle. Tasainen ja rauhallinen sointi mahdollistaa syvän rentoutumisen. Toistuvat sävelet johdattelevat meditatiiviseen tilaan.

Julkaisemme säännöllisesti uutta sisältöä Joogataan yhdessä -kavalle. YouTube-kanava kannattaa käydä tilaamassa ja ilmoitukset aktivoimassa, jotta saat aina tiedon uudesta sisällöstä.