Viikkokatsaus #15 – Puistojoogaa ja rohkeutta

Viikkokatsauksessa julkaistaan joka viikko Jooga.netin ajankohtaiset päivitykset ja tapahtumat.

Puistojoogaa Tampereella ja Pirkkalassa

Jooga.netin vastaava ohjaaja Nina järjestää kesällä 2022 puistojoogaa Tampereella ja Pirkkalassa. Puistojoogaa pidetään kesä- ja heinäkuussa maanantaisin, tiistaisin ja sunnuntaisin. Löydät tarkemmat tiedot sekä voit osallistua arvontaan, jonka voittaja saa heinäkuun puistojoogat ilmaiseksi, puistojoogan omalla sivustolla.

Suosituimmat harjoitukset toukokuussa

Toukokuussa Jooga.netin suosituin harjoitus oli lempeää joogaa, mutta toukokuussa tehtiin normaalia enemmän myös flowharjoituksia. Kevääseen ja kesään sopiikin hyvin hieman aktiivisempi jooga!

1. Hyvän yön jooga

Tämä lempeä ja rauhallinen joogaharjoitus auttaa laskeutumaan lepoon hyvän olon kautta. Teemme kevyitä avauksia erityisesti selälle ja liikumme mukavan hitaasti.

2. Energisoiva ja virkistävä jooga

Tämä mukavan liikkuva flowharjoitus virkistää ja lämmittää kehoa. Liikumme monipuolisesti, yhdistämme liikkeen ja hengityksen ja vahvistamme kehoa jooga-asanoilla.

3. Aurinkoinen flowjooga

Tämä leppoisa ja aurinkoinen flowjoogaharjoitus on monipuolinen ja kompakti. Liikutamme, avaamme ja haastamme kehoa hengityksen tahdissa.

Vuosi joogaa -kurssilla teemana rohkeus

Vuosi joogaa on kurssi, jolle julkaistaan vuoden 2022 aikana yhteensä 52 joogaharjoitusta. Kurssin tavoitteena on motivoida joogaamaan vähintään kerran viikossa vuoden ajan. Tämä auttaa muodostamaan harjoittelusta säännöllisen rutiinin. Tällä viikolla kurssiin julkaistiin jo 23. harjoitus.

Teemana tällä viikolla on rohkeus. Harjoitus kannustaa rohkeasti kokeilemaan siirtymiä asanasta toiseen. Harjoitus on tyyliltään dynaaminen. Se lämmittää kehoa ja ohjaa ajatuksia joogamatolle. Harjoitus on pituudeltaan 40 minuuttia.