Viikkokatsaus #1 – Puhtia ja kiitollisuutta

Viikkokatsauksessa julkaistaan joka viikko Jooga.netin ajankohtaiset päivitykset ja tapahtumat.

Puhti on Jooga.netin uusin yhteistyökumppani

Puhti tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden teettää laboratoriotestejä ilman lääkärin lähetettä. Testeissä voi käydä Mehiläisen laboratorioissa noin 75 toimipisteessä 50 eri paikkakunnalla. Tulokset valmistuvat nopeasti ja tulokset on esitetty selkeästi Oma Puhti -palvelussa, johon asiakas voi kirjautua verkkopankkitunnuksillaan. Erillisenä palveluna voi halutessaan tilata lääkärin etävastaanoton, jolla saa apua tulosten tulkintaan.

Jooga.net tarjoaa nyt 10 % alennuskoodin Puhdin tilauksiin.

Hyödynnä 10 % alennus klikkaamalla tästä ja käyttämällä koodia ”jooga10”.

Uusi video YouTube-kanavalla

Julkaisimme Jooga.netin YouTube-kanavalle uuden videon. Video sisältää tunnin verran rentouttavaa musiikkia, joka sopii erinomaisesti meditaation tai joogan taustalle ja mihin tahansa rauhallisiin hetkiin.

Vuosi joogaa -kurssilla teemana kiitollisuus

Vuosi joogaa -kurssi jatkuu koko vuoden 2022 ajan. Kurssille ilmestyy uusi harjoitus joka maanantai.

Tämän viikon yinjoogaharjoituksessa laskeudumme levon, rentouden ja kiitollisuuden äärelle. Jäämme nauttimaan paikallaolosta ja pidemmistä jooga-asanoista. Harjoitukseen tarvitset ainakin yhden joogapalikan tai jonkun vastaavan esineen (esimerkiksi jämäkän tyynyn). Muut välineet ovat myös hyödyllisiä esimerkiksi tyynyt, viltti tai joogabolsteri. Harjoituksen pituus on 36 minuuttia.

Vuosi joogaa -kurssille voit hypätä mukaan koska tahansa! Kurssilta voit myös jo ilmestyneistä harjoituksista tehdä mieleisesi ja kurssinalustalta näet kätevästi, mitkä harjoitukset olet jo tehnyt.

Viikon suositus

Tällä kertaa viikon suositukseksi valikoitui Kiva flow. Tämä kompakti flowharjoitus aktivoi ja vahvistaa kehoa. Harjoitukseen tarvitset kaksi joogapalikkaa tai jotain muuta vastaavaa esinettä. Pidetään kivaa yhdessä!

Harjoituksen pituus on 21 minuuttia. Harjoituksen löydät ”videot” välilehdeltä kategoriasta ”Flow” tai laittamalla hakuun ”Kiva flow”.

Tämä artikkeli sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä.