Joogavideot

Jooga.net tarjoaa jäsenilleen laajan videokirjaston. Palvelun videot sisältävät monipuolisia ja erimittaisia harjoituksia. Joogavideoista löytyy lempeitä ja aktiivisia harjoituksia niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin joogille. Videokirjastoa laajennetaan jatkuvasti uusilla harjoituksilla. Joogan lisäksi palvelusta löytyy myös rentoutus- ja meditaatioharjoituksia. Kuulemme mielellämme jäsenien toiveita ja lisäämme uusia joogavideoita palautteen perusteella.

Jooga.netin jäsenyyteen sisältyy:

0 +
Yksittäistä videota
0 +
Kurssivideota
0 +
Tuntia harjoituksia

Erilaisia joogaharjoituksia jokaiseen hetkeen ja olotilaan...

Flow

Flow jooga on liikkuvainen ja dynaaminen harjoitus, jonka keskiössä on hengityksen ja liikkeen yhdistäminen. Flow jooga vahvistaa kehoa, mutta myös parantaa liikkuvuutta ja yhteyttä hengitykseen. Flow jooga pohjautuu astangajoogaan, mutta mukana on myös paljon muuta!

Yin

Yin jooga on hyvin rauhallinen ja hidas joogaharjoitus, joka kutsuu rentoutumaan ja jäämään paikalleen lempeisiin, useamman minuutin kestäviin jooga-asentoihin. Yin joogaharjoituksessa käytetään tukia ja pehmukkeita kuten tyynyjä, vilttiä ja joogapalikoita. Välineiden avulla pyritään saamaan mahdollisimman mukavia ja rentoja asanoita.

Lempeä

Lempeässä joogassa löydetään sekä helposti lähestyttävää liikettä että rentoudutaan avaaviin jooga-asentoihin. Lempeässä joogassa keskitytään hengitykseen ja yhdistetään myös hengitystä ja liikettä. Lempeä jooga sopii aloittelijoille!

Restoratiivinen jooga

Restoratiivinen jooga on antautumista ja hellittämistä täyteen lepoon. Harjoitus on hyvin rauhallinen, palauttava ja elvyttävä, sillä restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa. Iso osa restoratiivista joogaa on joogavälineet. Harjoituksessa rakennetaan jooga-asanat tyynyjen, bolsterin, viltin ja joogablokkien päälle.

Ilmajooga

Ilmajooga on harjoitus, joka tehdään katosta roikkuvan ilmajoogasilkin avulla. Ilmajooga on erityisen hyvää tekevä harjoitus selälle. Ilmajoogassa löydetään mukavassa suhteessa rentoja asentoja joogasilkin kanssa sekä virtaavaa liikettä hengityksen tahdittamana.

...sekä paljon muuta sisältöä!

Meditaatio

Meditaatiossa harjoitellaan mielen vilkkauden hallitsemista, rauhoitutaan paikalleen ja harjoitellaan läsnäoloa. Meditaatio on tietoinen mielen harjoitus, jossa voidaan keskittyä esimerkiksi omaan hengitykseen, ääneen tai hiljaisuuteen.

Jooganidra

Jooganidra on sanallisesti ohjattu, tietoinen, koko kehon rentoutumisharjoitus. Harjoitus tehdään mukavassa lepoasennossa joogamatolla, sohvalla tai sängyssä. Jooganidra on hyvin palauttava ja voi auttaa nukahtamiseen.

Äänimaljarentoutus

Äänimaljojen ääni ja värähtely helpottaa pysähtymään ja rentoutumaan. Äänen avulla pyritään pitämään tietoisuus tarkoituksella valppaana, jotta rentoutuksen aikana ei nukahtaisi. Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat kaikille yksilöllisiä, mutta hyötyjä voivat olla syventynyt rentous, läsnäolon tuntemus ja paluu omaan sisäiseen rauhaan.

Striimit

Jatkuvasti laajentuvan videokirjaston lisäksi striimaamme joogatunteja säännöllisesti. Tekemällä harjoituksia livetuntien mukana lisäät joogan helposti osaksi arkirutiinejasi. Striimien aikataulun löydät jäsenalueelta.

Ilmaiset joogavideot

Jos jooga ei ole sinulle ennestään tuttua tai haluat muuten kokeilla joogaa ilmaiseksi ennen liittymistä, voit halutessasi kokeilla joogaa tekemällä lyhyitä harjoituksia näitä ilmaisia joogavideoita seuraten.

Tule mukaan joogaamaan!

Jooga.net on oma joogasalisi netissä! Jäsenien käytössä on laaja videokirjasto, yhteen teemaan laajemmin keskittyvät joogakurssit, säännölliset live striimit sekä lämminhenkinen yhteisö.