Joogataan

yhdessä kotona yhdessä pihassa yhdessä mökillä

Katso video

Mikä Jooga.net on?

Mitä jäsenyyteen sisältyy?

Joogaa netissä

Jooga.net on oma joogasalisi netissä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia joogaharjoituksia, jotka voit tehdä oman kotisi rauhassa. Jooga.net ei ole kuitenkaan ainoastaan videokirjasto. Käytössäsi on myös erilaisten teemojen ympärille rakennetut kurssit, viikottaiset livestriimit sekä mahdollisuus keskustella ja jakaa ajatuksia muiden joogien kanssa. Tarkoituksemme tehdä joogaharjoitusten ottaminen osaksi omaa arkea kaikille mahdollisimman helpoksi. Joogaa netissä videoiden ja striimien mukana juuri sinulle sopivan ajan ja sopivimpana ajankohtana!

Käyttäjien kokemuksia

Johanna
Johanna
Read More
Jooga.net -sivusto on hyvin selkeä ja helppo käyttää. Ohjaajat ovat lempeä äänisiä, rauhallisia ja itsemyötätuntoon kannustavia. Videovalikoima on monipuolinen ja uusia videoita tulee kivassa tahdissa lisää. Hyvällä energialla ja ilolla tehtyä sisältöä. 💛🙏🏻
Harri
Harri
Read More
Kahden pienen lapsen isänä, töissä käyvänä ihmisenä joka vielä yrittää harrastaa liikuntaa, olen löytänyt jooga.net:in mahtavaksi keinoksi huoltaa kehoa ja mieltä arjen kiireen keskellä. Erityisesti olen pitänyt lempeästä otteesta ja helposta lähestyttävyydestä. Vahva suositus! Kiitos! 🙏
Alina
Alina
Read More
Jooganet on kyllä mahtava paikka, löytänyt erittäin paljon hyviä harjoituksia. Pidän että siellä on kaikenlaista😍 jokainen harjoitus erinlainen kirja, löytyy aloittelijoille ja vähän jo pitempään jooganneille ihmisille! Ohjaajien rauhallinen olemus myös palkitsee erittäin paljon on ihana katsoa videoita ja todeta että nämä osaa hommansa! Kannatan ehdottomasti että tule tutustumaan jooga.nettiin tulet löytämään varmasti itsellesi sopivia harjoituksia! Nina ja Siiri ovat super 💚🙂
Essi
Essi
Read More
Ihana, rento, lämminhenkinen ja ammattitaitoinen sekä monipuolinen ❤️ Parijoogaa pitää vielä ehdottomasti kokeilla! Lasten joogasatu sai meillä 8 ja 9 vuotiaiden muksujen taholta erittäin innostuneen vastaanoton, joten lisää satuja odotellaan ❤️ Ehdottoman kiva kun saa itse valita omaan fiilikseen sopivan harjoituksen ❤️
Previous
Next

Joogaa kotona

Säännöllinen joogaaminen pitää huolta mielestä ja kehosta. Säännöllisistä jooharjoituksista on erityisen helppo pitää kiinni, jos ne voi tehdä kodin rauhassa silloin kun itselle parhaiten sopii ja mielentila on harjoitukselle sopiva. Kotona joogatessa ei tarvitse huolehtia tyylistä tai siitä, miltä oma harjoitus näyttää. Kaiken keskittymisen on suunnata joogaan. Tule jooga.netin jäseneksi ja joogaa kotona monipuolisten videoiden ja striimien mukana!

Kuukausijäsenyys

12 € kuukaudessa
 • Maksa vain 1 kk kerrallaan
 • Joogavideot ja livestriimit
 • Joogakurssit ja -haasteet
 • Lämminhenkinen yhteisö
 • Uutta sisältöä joka viikko

Määräaikainen 3 kk

36 € 3 kuukautta
 • Määräaikainen tilaus
 • Joogavideot ja livestriimit
 • Joogakurssit ja -haasteet
 • Lämminhenkinen yhteisö
 • Uutta sisältöä joka viikko

Määräaikainen 1 vuosi

99 € 1 vuosi
 • Määräaikainen tilaus
 • Joogavideot ja livestriimit
 • Joogakurssit ja -haasteet
 • Lämminhenkinen yhteisö
 • Uutta sisältöä joka viikko

Olen Nina, joogaohjaajasi jooga.netissä!​

Olen kiinnostunut tietoisesta, omannäköisestä elämisestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Haluan kannustaa sinua tekemään hyvää – sekä itseäsi että muita kohtaan. Haluan luoda hetkiä, joissa voit pysähtyä itsesi äärelle, ja löytää rehellisen ja autenttisen sisäisen äänen. Haluan kannustaa sinua lähtemään tietoisesti sisäiselle matkalle, jossa tutkitaan, mikä on oikeasti oleellista.

Minulla on useamman vuoden kokemus joogan ohjaamisesta. Olen ohjannut joogaa monipuolisesti joogakouluilla, kuntosaleilla ja yrityksissä. Olen kouluttautunut RYT200 joogaopettajaksi ja sen lisäksi olen suorittanut yin jooga-, ilmajooga- ja lastenjoogaohjaajakoulutukset sekä äänimaljarentoutuskoulutuksen.

Tutustu täällä myös muihin jooga.netin tiimin jäseniin!

Usein kysytyt kysymykset

Jäsenyyteen sisältyy pääsy joogavideokirjastoon, joogakursseille ja striimitunneille. Jäsenyyteen kuuluu myös joogayhteisö. Kaikki nämä ovat kätevästi samassa paikassa!

Kuukausijäsenyys jatkuu automaattisesti, mutta voit koska tahansa peruuttaa sen helposti ja nopeasti tilisi asetuksista. Määräaikaiset jäsenyydet (3 kk tai 1 vuosi) eivät uusiudu automaattisesti.

Jooga.netistä löytyy monipuolisesti helposti lähestyttäviä, maanläheisiä joogaharjoituksia, joissa on fokuksena läsnäolo, lempeys ja hengitys. Harjoituksia löytyy liikkuvasta flow joogasta rentouttavaan yin joogaan ja kaikkea siltä väliltä unohtamatta myöskään äänimaljarentoutuksia.
Kyllä sopii! Jooga.netistä löytyy monipuolinen valikoima eri tasoisia harjoituksia aloittelijoille ja pidempään jooganneille. Yhteisössämme voit myös kysyä joogan aloittamisesta ja joogaamisesta joogaohjaajilta ja muilta jäseniltä.
Yhteisö on paikka, jossa jäsenet voivat keskustella ja jakaa kokemuksia joogasta ja joogaan liittyvistä aiheista sekä aloittaa uusia keskusteluita.
Et tarvitse! Palvelun kaikki sisältö on kätevästi samassa paikassa ja toimii samalla käyttäjätunnuksella.

Lämminhenkinen joogayhteisö

Jooga.net on helposti lähestyttävä ja maanläheinen joogayhteisö juuri sinulle! Täällä pääset monipuolisesti joogaamaan liikkuen, hengittäen ja rentoutuen oman kodin rauhassa sinulle sopivaan aikaan. Löydät jatkuvasti laajentuvasta joogavideovalikoimasta päivääsi sopivan harjoituksen joogatyypin ja harjoituksen pituuden mukaan tai voit joogata striimauksen mukana. Täällä voit huhkia flow joogan parissa tai syvärentoutua äänimaljojen soinnissa – ja kaikkea siltä väliltä! Kokemuksiasi pääset halutessasi jakamaan joogayhteisön kanssa. Jooga.net kannustaa säännölliseen joogaharjoitukseen ja tukee hyvinvointiasi. Joogataan yhdessä!

Haluatko kysyä jotain? Älä epäröi lähettää meille viestiä!

Tule mukaan helposti lähestyttävään joogayhteisöön!